TUNEL LATIME 3m

TUNEL DEX 3m

Minimodulele noastre sunt solutii care s-au cristalizat in timpul colaborarii cu partenerii nostri din Austria si Germania. Bazandu-ne pe sistemul de structuri usoare din otel, acoperite cu polyplan special, neizolate, am finalizat solutia constructiva pentru un modul mobil. Este un minidepozit sau adapost mobil datorita faptului ca nu necesita fundatii - se pozitioneaza pe planseul de beton existent sau pe centura de beton existenta sau chiar pe orice suprafata plana, orizontala si stabila. El este demontabil. Un avantaj apreciat de beneficiari. Aceste minimodule pot fi mutate cu usurinta pe distante scurte fara a fi demontate cu ajutorul unui DISPOZITIV DE RIDICARE care se oferteaza separat la cerere. ANCORAREA se face cu ANCORE speciale ofertate la ACCESORII. Structura este din profile vopsite cu grund si tevi de otel zincate iar prelata folosita este o prelata speciala din import, de obicei de culoare verde sau gri olive. La modelul acesta laturile si fronturile nu sunt inchise.

TERMEN SCURT DE PRODUCTIE – MONTAJ RAPID – POSIBILITATEA DE DEMONTARE – POSIBILITATEA DE MUTARE – NU NECESITA FUNDATII SPECIALE – REPARATII USOARE

Pretul este un pret de productie la Timisoara si nu include lucrari de infrastructura, fundatii, plansee, avize, autorizatii, proiect, transport sau asamblare.

 

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
TUNEL DEX 3mx3m standard
TUNEL DEX 3m x 3m STANDARD - Latime 3m, lungime 3m, inaltime perete 1,30m, inaltime totala 2,5m..
TUNEL DEX 3mx3m cupola
TUNEL DEX 3m x 3m - CUPOLA - Latime 3m, lungime 3m, inaltime perete 1,80m, inaltime totala 2,60..